моята е газ/бензин. Вярно, twin spark e, но може би това няма кой знае какво значение. градско ми дава 12/100 газ, около 10/100 бензин, като по каталог. Алафата наистина не е от най-икономичните, но послушай патилите хора от огромен разход, не е от колата, нека да я види някой майстор, след това няма да има проблеми. Но ако караш студена 2-3 км до работа, няма как да ти даде нормален раход на гориво.
Известие
Collapse
No announcement yet.
AF 145 1.4 90bhp ОГРОМЕН разход.
Collapse
X
-
В това студено време е достатъчно да няма термостат и бензина го търси в картера и в ауспухаНа където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Comment
-
Добре значи да отида на диагностика преди да правя прибързани решения така ли ?Last edited by SilentlyLoud; d.m.y г., 14:34.Алфа Ромео 145 1.4 90кс
Comment
-
Първоначално публикувано от SilentlyLoud Покажи съобщениеДобре значи да отида на диагностика преди да правя прибързано решения така ли ?На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Comment
-
Такъв разход имах при неизправна ламбда сонда.
Comment
-
само че кой ще му направи диагностика точно на тая кола и то в русе.
и аз залагам на блокирал термостат. това поне елементарно се разбира. може и регулатора на налягането на бензина в рейката да е скъсан.
иначе направо си в безсмислено на бензин да се кара.точка
Comment
-
Първоначално публикувано от SilentlyLoud Покажи съобщениеДа и това е проблем. Къде да отида на диагностика в Русе не знам. Ако някой имам някаква идея. Има една темичка с телефон ама тя е от 2007.точка
Comment
-
Първоначално публикувано от ivan dimitrov Покажи съобщениеЗа разход извьнградско е наистина огромен. За в градьт... много е важно да се знаят условията. Кьде, кога как?
Вьв Варна миналият вторник 3 км ги "взех" за 45мин. Както и да го смяташ, с каквато и да е кола, дори сьс старт/стоп система да е... пак е зор.Alfa Romeo 159
Comment
-
Първоначално публикувано от killuminati Покажи съобщениеКолега мирише ли много на изгорели газове около колата?145 1.6 T.S. 99'
Comment
Comment